VHS digitalizálás

Egy 35 évvel ezelőtti születésnap, nyaralás vagy házasságkötés - újra megnézné, de nincs mivel?

Ha szeretné családi felvételeit a most felnövekvő generációnak megmenteni vagy a régóta fiókban tartogatott videokazetták anyagait újranézni, keressen minket!

A Bródy Sándor Könyvtár új szolgáltatásával digitalizáltathatja videokazettáit. Zárt rendszerben, professzionális eszközökkel a digitalizált anyagot DVD ISO vagy MP4 formátumban készítjük el, amelyet DVD lemezre, külső adathordozóra (pendrive, HDD) másolunk, illetve igény szerint online tárhelyre is lementjük.

A digitalizálás során jogvédett anyagokkal nem dolgozunk, azaz műsoros és szerzői jogvédelem alá eső (gyári- vagy tévéfelvételt, koncert- és mozifelvételeket tartalmazó) videókazettákat NEM másolunk. Kis mennyiségnél (kb. 5 adathordozó) a megrendeléstől számítva egy héten belül elkészülünk a munkával, erről emailben és/vagy sms-ben értesítjük Önt.

Elfogadott videokazetta formátumok: VHS, S-VHS, VHS-C, BetaCam SP, DV, MiniDV, Video8, Hi8. Ezen kívül magnókazettát is digitalizálunk (kivéve jogvédettet).

Áraink a következők: 60 percig 3.500 Ft, 100 percig 5.000 Ft, minden további 100 perc 3.000 Ft. Csak a bedigitalizált időtartamért kell fizetni, a végösszeg időarányosan, 5 perces bontásokban kerül kiszámításra. Több darab esetén kedvezményt biztosítunk. Egyéni kérések megbeszélés alapján.

Élje át újra emlékeit! Várjuk szeretettel!

További információ: Deák Ferenc, deak.ferenc@brody.iif.hu, (+36 36) 516-595/115-ös mellék