Könyvajánló

Májusi szakkönyv ajánló

Májusi könyvajánló

Áprilisi szakkönyv ajánló

Pál Dániel: Válság, tudatosság, meditáció - Hogyan segít a Transzcendentális Meditáció az élet kihívásokkal teli időszakaiban?
"Az egyetlen kiút befelé vezet."

Áprilisi szépirodalmi könyvajánló

Hervé Le Tellier: Anomália

Márciusi szakirodalmi ajánló

James Gray: Max Verstappen - belső íven a világbajnok nyomában - Az első Verstappen - életrajz                                                      Minden idők legfiatalabb Forma-1-es pilótája tizenhét évesen, minden idők legfiatalabb futamgyőztese tizennyolc évesen, világbajnok

Márciusi szépirodalmi könyvajánló

Grecsó Krisztián: Lányos apa               Családi történetek olvashatók ebben a könyvben: a szülőkről, akik nevelnek minket, vagy épp a szülőkről, akikké válhatunk. Hogyan határozzák meg a saját gyerekkorunk történetei a felnőttkori választásainkat?

Februári szakirodalmi könyvajánló

Februári szépirodalmi könyvajánló

Kerstin Gier: Nefelejcs                              A fiú menő, okos és népszerű. A lány a gyűlölt szomszéd család tagja, kedveli a fantasytörténeteket, és alapvetően nem a fiú esete.

Januári szakirodalmi ajánló

Beslin László: Sikoly az éjszakában - Egy bűnügyi nyomozó visszaemlékezései                  A legizgalmasabb történeteket maga az élet írja. A krimikben látható sztorik a nyomukba sem érnek a valóságban megtörtént eseteknek.

Januári szépirodalmi ajánló

Jennifer L. Armentrout: The Burning Shadow - Lángoló árny                              Evelyn Dasher és Luc útjai keresztezték egymást, és a lány egy szempillantás alatt a luxenek világában találta magát.

Oldalak