2008. év eseményei

2008. év eseményei

Kácsor Zsolt könyvbemutatója

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves barátait KÁCSOR ZSOLT: Barbarus címû regényének könyvbemutatójára a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Központi Könyvtárába (Eger, Kossuth L. u. 16.) 2008. december 12-én, pénteken, 17 órára.
A kötetet Nagypál Ákos szerkesztõ-riporter ajánlja az érdeklõdõk figyelmébe. Közremûködik Kaszás Gergõ színmûvész.
A helyszínen könyvvásárlási lehetõség és dedikálás lesz.

"Mindenki hozzon magával még egy barbárt!"


Karácsonyi könyvvásár

 A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár kedvezményes karácsonyi könyvvásárt rendez 2008. december 10-tõl 13-ig, a Központi Könyvtár aulájában, a könyvtár nyitva tartási ideje alatt.
Ne hagyja ki a lehetõséget, lepje meg szeretteit igazán minõségi és reprezentatív kivitelezésû, tartalmas könyvekkel - meglepõen kedvezõ áron!

Ajándékozzon könyvtárat!

Könyvtárunk az idei karácsonyra készülve ismét különleges ajándék ötletet kínál Önnek. Ajándékozza szeretteinek az olvasás örömét, az információszerzés élményét! Váltson olvasójegyet családtagjainak, barátainak a Bródy Sándor Könyvtárba, és ezzel egy évre érvényes könyvtári tagságot helyezhet a karácsonyfa alá. Szeretettel várjuk a Központi Könyvtárban (Eger, Kossuth L. u. 16), a Zenemû- és Hangtárban és az Idegen Nyelvi Gyûjteményben (Eger, Kossuth L. u. 18.), valamint a Gyermekkönyvtárban (Eger, Bartók B. tér.6.)!
Ajándék akciónk 2008. december 3-án kezdõdik.
 
Ön is könyvtárat ajándékoz karácsonyra?
Az ünnepi akció keretében 2008. december 15. és december 20. között 50% kedvezménnyel vásárolhat egy éves könyvtári tagságot!
Az ajándék olvasójegy ára felnõttek részére: 1100.-Ft, diákok és nyugdíjasok részére: 500.-Ft.
Helyezzen a karácsonyfa alá belépõt a nyugalom és béke szigetére, az információk tárházába: a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtárba!

 
AZ ÉV KÖNYVTÁRA AZ ÖN KÖNYVTÁRA!
 
Az advent idején naponta apró ajándékkal kedveskedünk egy-egy olvasónknak, akit az aznapi látogatók közül sorsolunk ki.
 
Boldog karácsonyt kívánunk!

SZUROMI Rita könyvbemutatója

Lapszemle a hétköznapokból

A rendezvényen készült fotók

A mi könyvtárunk, az Ön könyvtára ... 2008-ban az ÉV KÖNYVTÁRA!

Kedves Olvasóink!
Emlékeznek még könyvtárunk hosszú évek óta használt szlogenére? A mi könyvtárunk, az Ön könyvtára! Ezt a szlogent 2008. november 12-én, legnagyobb örömünkre a következõre módosítottuk: A mi könyvtárunk, az Ön könyvtára, az ÉV KÖNYVTÁRA!
A megtisztelõ címmel járó kitüntetést - melyet a szakmai kuratórium egyhangú döntése alapján ítéltek oda könyvtárunknak - Schneider Márta kulturális szakállamtitkár adta át Tõzsér Istvánné igazgatónõnknek Budapesten. 
Mindent megtettünk azért, hogy 2008-ban a mi könyvtárunk legyen az ÉV KÖNYVTÁRA, de olvasóink nélkül nem mondhatnánk magunkénak ezt a címet. Köszönjük, hogy megosztották véleményüket Magyarországgal könyvtárunkról és szolgáltatásainkról a pályázathoz tartozó olvasói kérdõíven, köszönjük az elismerõ sorokat!

Olvasson rólunk az Oktatási és Kulturális Minisztérium, a Könyvtári Intézet, a Hiradó Online, a Magyar Nemzet Online, a Webrádió, az Objektív Hírügynökség, a Hírextra, a Rádió EgerLánchíd rádió, az eger.hu, az EgerHír, a Könyvtárosháza, az Egridiák, a heol.hu, a Népszabadság Online, a Nyilvános Könyvtár, a nagynikker.klog.hu, a kultura.hu weboldalain!
Kíváncsi a nyertes pályázatra? Olvasson bele!

KÉPEK

 

ORSZÁGOS TINI KÖNYVTÁRI NAPOK 2008. október 06 - október 12. között a Bródy Sándor Könyvtárban!!!

Úti dilikrõl nagyiknak és tiniknek (és mindenkinek)!

A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár szeretettel meghívja Önt és kedves családját, barátait
2008. október 9-én / csütörtökön /
délután 17 órára egy képzeletbeli utazásra,
amelyen útitársai lehetünk Vadas Zsuzsának, a Nõk Lapja munkatársának!

Eger Ünnepe 2008

Egerrel ünnepel a könyvtár!

Az országosan is példát adó, társadalmi összefogást sürgetõ „Eger Ünnepe” fesztivált 13-ik alkalommal rendezik meg a civilek azzal a céllal, megismertessék munkájukat, céljaikat a nagyközönséggel. Szeptember harmadik hétvégéjén (2008. 09. 19-21.) konferenciák, szórakoztató, sport és kulturális programok várják az érdeklõdõket, több helyszínen.
A Dobó téren felállított sátrak egyikében a Magyar Könyvtárosok Egyesületének Heves Megyei Szervezete tevékenységével, céljaival és eredményeivel ismerkedhetnek meg az érdeklõdõk.

Utazzon a könyvtárral a múltba!

 Látogasson el az egri Dobó téren évek óta megrendezésre kerülõ Középkori Piactérre 2008. július 17-20. között, hogy középkori  könyvtári környezetben válhasson a 21. század könyvtárának tagjává!

EURODESK regionális képzés a Bródy Sándor Könyvtárban

A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár ad helyet 2008. június 16-án a régiónkban mûködõ EURODESK Pontok regionális képzésének, amelyet a pályázatok szakmai és technikai megismerése céljából szervez a FSZH-MOISZ Észak-magyarországi Regionális Ifjúsági Szolgáltató Iroda.

 

Oldalak