Nyáron újra vár a Bródy ParkKönyvtár

2021. június 22-én, kedden 10 órától újra várja olvasóit - a Bródy Sándor Könyvtár népszerű szolgáltatása - a Bródy ParkKönyvtár a Szmrecsányi Lajos Érsekkertben. A ParkKönyvtár „falakon túli szolgáltatásként” 2009 óta van jelen az Érsekkertben. A kert fái közé triciklivel érkező könyvtáros a szökőkút mellett kínál olvasni és lapozgatnivalót gyermekeknek és családoknak egyaránt.

A nyári szünidőben már megszokott parkkönyvtári szolgáltatásunk jó idő esetén augusztus 31-ig minden hétköznap délelőtt 10.00 és 12.00 óra között várja látogatóit az érsekkerti játszótéren, ahol az olvasnivalók mellett kölcsönzési és beiratkozási lehetőséget is biztosítunk. A kikölcsönzött könyvek visszavételére is van lehetőség.

ParkKönyvtárunkat 2020-ban újítottuk meg az Egri Helyi Közösség helyi akciócsoportjának (CLLD) támogatásával. Az infrastrukturális bővítésnek köszönhetően (játékos kültéri felnőtt és gyermek ülőbútorok beszerzésével) a Bródy ParkKönyvtár egy új „kultúrapont”, közösségi térré vált nyáron, mely a szabadidő hasznos eltöltésére kínál lehetőséget több generáció számára egyidejűleg. A kényelmes babzsákok, kerti székek és hintaágyak egész nyáron várják a szabad levegőn olvasni vágyókat.

Kontakt: Pauer Erika csoportvezető, pauer@brody.iif.hu, +36 70 408 3172

Lapozgass a fák alatt! Keresd a piros napernyőt és a pöttyös triciklit!

Találkozzunk az Éresekkertben!

Tovább a plakáthoz...

Kategória: