ÁPRILIS A MINIKÉPZÉSEK HÓNAPJA A HEVESTÉKÁBAN

A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár 2021 áprilisában az alábbi online miniképzéseket hirdeti meg a megyében dolgozó könyvtáros kollégák számára:

2021. április 21. szerda 13:00-14:30 
Zoomoljunk! - Alapok és gyakorlati praktikák

Klubfoglalkozások, előadások, közös megbeszélések, mesélések, mélázások... Mindezek online? Miért is ne! Az utóbbi hónapokban futótűzként terjedt el a különböző webináriumok használata, most ezek közül ismerjük meg együtt a Zoomot.
Vezeti: Csépányi Zoltán
Helyszín: Zoom

2021. április 22. csütörtök 10:00-11:30
Online találkozások 

Hány kívánságod van, amit most fel tudsz sorolni? És ezek közül mennyi kötődik a könyvtáradhoz? Lélekfrissítés, közös töprengés, felszabadító játék, amely során megélheted, hogy az irodalom, a mese, a történet is lehet közösségi élmény.
Vezeti: Luzsi Margó és Komló-Szabó Ágnes
Helyszín: Zoom

2021. április 26. hétfő 10:00-11:30
Quik gyorsan és egyszerűen 

A Quik app egyszerű megoldást kínál a mobiltelefonnal történő videószerkesztésre. Pár érintéssel készíthetsz kedvenc fotóidból és felvételeidből kész videókat. Sosem látott könnyűségű szerkesztést ígér mobilon, gyere és próbáljuk együtt!
Vezeti: Pauer Erika
Helyszín: Zoom

2021. április 29. csütörtök 10:00-11:30
eKÉPpen Canvával
 
Kreatív, ingyenes, egyszerű grafikai lehetőséget keresel az online könyvtári megjelenéshez? Ne keress tovább! Próbáld ki velünk milyen egyszerű plakátot, infografikát, fotómontázst szerkeszteni a Canva programmal.
Vezeti: Pádár-Deák Krisztina
Helyszín: Zoom

 

A miniképzések a gyakorlati, azonnal hasznosítható tudás átadásra koncentrálnak, ezért alkalmanként 12 főt tudunk fogadni.

A programokon a részvétel ingyenes, de előzetes bejelentkezéshez kötött 2021. április 19., hétfő déli 12 óráig az alábbi űrlapon: ŰRLAP

Nem tudsz választani? Nem is kell, akár mind a 4 képzési napra eljöhetsz!
 

Kategória: 
Hírek: