Tari Annamária: Érzelmi konfliktuskezelés a családban - a Covid-mindennapok

A program a Család és KarrierPont - Eger és a Fiatal Családosok Klubja szervezésében valósul meg.

Tari Annamária pszichoanalitikus online előadása a társadalmi sztereotípiák lebontásáról a világjárvány idején.
Időpont: 2021. február 2., kedd 18 óra
Ingyenes, online esemény a ZOOM webináriumban, így otthona kényelméből vehet részt rajta.

Az előadás elsősorban az egrieknek és a környéken élőknek szól, a Család és KarrierPont Eger szervezésében, tehát ők előnyt élveznek.
Mivel a helyek száma véges, kérjük, hogy egri és környéki lakcímmel rendelkezők jelentkezzenek elsősorban, ha marad még szabad hely, akkor tudjuk a többieket is fogadni. A belépéshez szükséges adatokat emailben küldjük ki a regisztrálóknak, első körben azok számára akik Eger vagy annak vonzáskörzetében lévő címmel regisztrálnak. Amennyiben marad szabad „férőhely” az előadáson, a linket a többi regisztráló számára is kiküldjük, időrendi sorrendben.
Regisztráció IDE kattintva.
A jelentkezők részére egy 10 oldalas tanulmányt is kiküldünk a témával kapcsolatban.

Mit tegyünk, ha a családban már rendszeressé vált a gyereksírás, a szülői kiabálás, ordítozás?
A koronavírus miatti korlátozások – a személyes kapcsolatok mellőzése, a szabad mozgás beszűkülése – váratlanul, alapjaiban változtatta meg az életünket. Mindez nemcsak fizikailag, hanem pszichésen is fokozott terhet ró ránk és családunkra.
Korábban joggal gondoltuk, hogy életünk irányítása a mi kezünkben van. Mi hozzuk meg a döntéseinket – még ha sokszor nehezen is. Mi éljük át ennek következményeit, és vonjuk le a tanulságokat. Ma ez a helyzet alapvetően megváltozott. A gyerekek többsége is nehezen éli meg a környezetében szétáradó bizonytalanságot, szorongást.
Nincs az a család, együttélés, ahol ne szülne ez a helyzet konfliktusokat. 
Amíg a járvány ekkora feszültséget, bizonytalanságot okoz, addig nem az a kérdés, hogy lesznek-e összetűzések, viták, sokkal inkább az, hogyan oldjuk meg ezeket a konfliktusokat.
Előadásunk célja, hogy segítséget nyújtsuk mindazok számára, akiknél mindennapossá váltak a veszekedések. Tari Annamária pszichoanalitikus gyakorlati tippekkel és megoldásokkal segít neked és családodnak, hogy átjussatok ezen a nagyon nehéz időszakon.


 

Kategória: 
Hírek: