Országos Könyvtári Napok 2020 - Heves megye

Október eleje minden évben az Országos Könyvtári Napok programsorozaté, ahol a könyvtárak különös figyelmet kapnak. Szinte már hagyománnyá vált, hogy erre az időszakra a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár minden Heves megyei KSZR könyvtárát játékra hívja egy online teszt formájában.
Az idei év több okból is rendhagyó a számunkra. A tavalyi év kvíz sikerein, élményein felbuzdulva 2020-ban több online teszttel is kedveskedtünk településeinknek, olvasóinknak.

 

Mentális egészségteszt

Aki szeretné megtudni, hogy lelkileg mennyire egészséges, mennyire van egyensúlyban az élete, hogy elégedettséggel tölti-e el a saját pszichés, családi, társadalmi közege, játsszon velünk és töltse ki a tesztet!

Az online teszt linkje itt található: Mentális egészségteszt - OKN 2020

A lelki egészség világnapját a héten ünnepeljük, ezért osszuk meg minél több emberrel a tesztet, töltsük ki mi is, hogy valamennyien feltérképezhessük saját mentális egészségünket.

 

Happy Birthday könyvtárbusz! – hétfőtől péntekig napi egy-egy játék

2019. októberében a 23 Heves megyei kistelepüléssel közösen vágtunk bele új projektünkbe, a HEVESTÉKA könyvtárbusz szolgáltatásba. Így a HEVESTÉKA könyvtárbuszunk első születésnapja és az Országos Könyvtári Napok 15. évfordulója alkalmából a hét minden napjára készítettünk egy-egy játékot.

A Happy Birthday könyvtárbusz! játékra az Országos Könyvtári Napok időtartama alatt várjuk a helyes megfejtéseket nemcsak a helyi kollégáktól, kapcsolattartóktól, de kedves könyvtárbusz látogatóinktól és az érdeklődőktől is!

Happy Birthday Hevestéka könyvtárbusz! - hétfői játék

Happy Birthday Hevestéka könyvtárbusz! – keddi játék

Happy Birthday Hevestéka könyvtárbusz! – szerdai játék

Happy Birthday Hevestéka könyvtárbusz! – csütörtöki játék

Happy Birthday Hevestéka könyvtárbusz! – pénteki játék

 

Osszuk, játsszunk, szórakozzunk! Ünnepeljük együtt a könyvtárbusz első születésnapját!

 

Az Országos Könyvtári Napok ideje alatt a Heves megyében regisztrált programok megtekinthetőek IDE kattintva.

 

 

 

Kategória: 
Hírek: