ELMARAD! - J. Vanyó Erzsébet: Tükörkép mögött

Kedves Olvasónk!

J. Vanyó Erzsébet meghirdetett kötetbemutatója - az írónő kérésére - elmarad. A programot egy későbbi időpontban tartjuk meg.

Megértésüket köszönjük!

„Ebbe a szép kis kötetbe belelapozva hamar kiderül, hogy írója J. Vanyó Erzsébet mennyire szereti a Hazáját s annak kicsiny gyöngyszemét szülőfaluját, Noszvajt. S ha valaki így őrzi lelkében a fények, illatok s a szavak melegét, becsületét, amelyek sokkal jobban - s szebben is betölthetnék mindennapjainkat, s mert tehetséget is adott számára a Teremtő, édes kötelességnek érzi mindezt továbbadni, azt meg kell köszönni. Hiszen nem kellene-e a pénzhajszát, a rohanó jelent látva a nagy költő elődöknek is bizonyítani, hogy nem tesszük félre, hogy őrizzük s tovább adjuk bölcs intelmeiket, emlékeinket, a föld, a fák sóhaját, a múló idő emberhez méltó, jóra intő szavát. Hogy a felnövekvő nemzedék is ébredne rá milyen nagy kincs a család melege, a szó, egy-egy nyíló virág, az anyák szeme, s a fészekre vigyázó becsületes apák tekintélye.

A barátok, a jó szomszédi viszony, s néha az a semmiből is adni tudó jóakaró segítőkészség. Hűség az istenadta természethez, a családhoz, a Hazához s a lelket gyógyító szóhoz!

Jókat, igazakat írni s azokat olvasni! Mert erre szomjas a mai világ!”
/Nagy Edit/

Közreműködik: Bodó Boglárka Rita könyvtáros

Tovább a program plakátjához...

Kategória: 
Hírek: