Újra várja Önt a Plázakönyvtár!

2020. július 3-tól, péntektől a megszokott nyitvatartási időben, a legújabb könyvsikerekkel várjuk az Agria Park első emeletén, a Plázakönyvtárban.

2012. decembere óta választhatunk magunknak olvasnivalót az ország első Plázakönyvtárának mindig friss könyvkínálatából, mely a „Nyisd ki a világot!” – országos könyvtári szolgáltatások bővítése az oktatás és képzés támogatásának érdekében” c. pályázat keretében valósult meg.

A Könyvtár a falakon túli szolgáltatásunk megvalósításával a Bródy Sándor Könyvtár célul tűzte ki a könyvkultúra terjesztését, valamint a figyelem felkeltését az OLVASÁS iránt. A könyvtár lehetőséget biztosít az olvasni vágyóknak arra, hogy a megszokottól eltérő helyszínen is találhasson friss olvasnivalót, kölcsönözhessen könyveket. Az Agria Park első emeletén elérhető valamennyi hagyományos könyvtári szolgáltatásunk. Az ide látogató turisták számára közhasznú szolgáltatásokat is nyújt a könyvtár: információkat a városról, a környező településekről, látnivalókról, programokról.

Nyitvatartás: péntek-szombat: 10-18 vasárnap: 10-16

Jelszavunk ismert: A PLÁZÁBA MENTEM, KERESS A KÖNYVTÁRBAN!

Kategória: 
Hírek: