Idegen nyelvű újdonságainkból - 2020. június

ugródeszkaNémet ugródeszka (A1-A2)
Tankönyvünk magyar munkakeresők és nyelvtanulók számára készült, akik német nyelvterületen szeretnének munkát vállalni és e cél érdekében minimális erőfeszítéssel kellő nyelvismeretet szerezni. A munkafüzet segítségével nem csak az alapvető nyelvi készségeket tanulhatják meg, hanem hasznos információkat is kapnak a sikeres külföldi munkaszerzéshez. A könyv nyelvtani alapismereteket, önéletrajzokat, motivációs levél mintákat, állásinterjúra való felkészülést segítő anyagot is tartalmaz.  A könyv önálló tanulásra is alkalmas, mivel a kötet végén megoldókulcs található. A helyes kiejtést és a hallásértést ingyenesen letölthető hanganyag segíti.

 
englishgrammarNémeth Katalin: English Grammar1,2
Könyvünk a szerző "Angol nyelvtan" című korábbi kiadványának átdolgozott, kibővített és külső megjelenésében is teljesen megújított utóda. A mű immár két önálló kiadványból álló részben, a tananyagot nyelvi szintenként egymástól elkülönítve, rengeteg feladattal szemléltetve és gyakoroltatva, alapos és közérthető útmutatóul szolgál az angol nyelvtan világába. A mű első része az igeidőket, az időt jelölő egyéb szerkezeteket és a módbeli segédigéket tárgyalja.

 

https://brody.iif.hu/sites/default/files/n%C3%A9metemelt.jpgDr. Scheibl György: Érettségi mintatételek német nyelvből (50 emelt szintű tétel) CD-melléklettel
50 emelt szintű szóbeli érettségi mintatételt tartalmazó kötetünk az új érettségi követelményrendszer, valamint a hivatalos mintatételek alapján készült. Kipróbált tételeink a valódi vizsgahelyzetet modellezik, minden érettségi feladattípust és témakört érintenek, ezáltal összefoglalásra és ismétlésre is alkalmasak. 

 


fragen1000 Fragen 1000 Antworten
A könyv hatékonyan és élvezetesen készít fel a német középfokú nyelvvizsga és a közép- és emelt szintű érettségi szóbeli részének társalgási feladataira. Kurzus- és gyakorlókönyvként eredményes szókincs- és beszédkészség-fejlesztést tesz lehetővé a középszintű (B2) nyelvtudás megszerzéséhez.

 

 

 

105
105 Präsentationen
Hiánypótló kiadványt tart kezében a tanuló, mely célirányosan készít fel a mémet B2 és C1 típusú nyelvvizsgák és az emelt szintű érettségi prezentációs feladataira.
prezentációs feladatok képekkel, irányító kérdésekkel

Kategória: 
Könyvtári ajánló - Bródy: