Új könyvek angolul tanulóknak

Brian Brennan, Rosa Plana: Don't Get me Wrong
A könyv célja a könnyed és laza társalgás elsajítása.A kiadvány közel 70 témában, és tematikus elrendezésben a köznyelvi használattól a választékos beszédig tartalmazza az összes olyan kifejezést, amellyel változatosan, találóan és természetes angolsággal fejezhetjük ki magunkat! A kötet segítségével úgy ismerhetjük meg az angol nyelvet, ahogyan azt az utcán, az interneten, vagy a filmekben használják az anyanyelvű beszélők.


Angol szókincs, magolás helyett tanulás
Tien Tammada a könyv szerzője és a Pons Kiadó a száraz és unalmas magolás helyett a    modern Nefelejcs-módszert ajánlja.A módszer lényege, hogy a nefelejcs virág szirmaihoz hasonlóan a szavakat csoportokba rendezi, összekapcsolja, így segíti a memóriánkat. A kötetben illusztrációk, humoros magyarázatok és szemléletes példák segítik az olvasót az élményszerű nyelvtanulásban.

 

 

Angol képregény nyelvtanfolyam kezdőknek
Sophie és Nadeem szerelmi történetét kreatív rajzok révén ismerheti meg a nyelvtanuló, a folytatásos, izgalmas történetvezetés pedig végig fenntartja az olvasó érdeklődését. Az életszerű párbeszédeknek köszönhetően a valódi beszélt nyelvet sajátíthatjuk el, mindezt a legfontosabb nyelvtani jelenségek memorizálásával, és a tanultak gyakorlatban alkalmazásával.

 

 

Love English : kezdő és haladó szinteken, online megoldókulccsal
A könyv az alap szintről indul, minden nyelvtani részt szorgalmasan és részletesen begyakoroltat. Minden részhez külön szókincs tartozik, és a könyv kizárólag a már korábban megtanult szavakkal gyakorol. Szövegek, feladatsorok, 1200 szó, szódolgozatok, "mumusok" segítenek a tanulásban.
Magyarázata érthető, logikus, következetes és egyszerű.

 

 

 

Könyvtár oldalak: 
Kategória: 
Könyvtári ajánló - Bródy: