MeRSZ

Kedves Felhasználóink! 

A rendkívüli helyzetre való tekintettel emailben tudnak igényelni tőlünk a MERSZ otthoni használatához távoli elérési kódot, amit az Akadémiai Kiadó biztosít olvasóink részére. A kiadó a kódok érvényességét 2020. augusztus 31-ig meghosszabbította.

További információt a szolgáltatásról lentebb olvashatnak, ha segítségre van szükségük szintén rendelkezésükre állunk a lenti emailcímen.

Kódigénylés, információ: Verle Ágnes, verlagi@brody.iif.hu


MERSZ
(Magyar elektronikus Referenciamű Szolgáltatás)

Belépés

Az Akadémiai Kiadó elektronikus gyűjteménye évről-évre folyamatosan bővülő tartalommal biztosít felhasználói számára magyar nyelvű alapműveket jogtisztán, a digitális anyagok minden előnyét felkínálva.
A szolgáltatás a friss tartalmak mellett számos olyan nélkülözhetetlen referenciamunkát tesz ismét elérhetővé, amelyek nyomtatásban már nem vagy csak igen nehezen hozzáférhetőek. A MeRSZ egy strukturált, kereshető adatbázis, mely minden platformon egységes megjelenést nyújt, külön applikáció letöltése nélkül.

A szolgáltatás a beiratkozott olvasóink számára a könyvtárunk területéről szabadon használható. A távoli eléréshez kódot kell igényelni a könyvtár munkatársaitól.

A MERSZ használatához itt talál segítséget.

Ha további segítségre van szüksége, kérjük forduljon könyvtárunk munkatársaihoz!

Bővebb információ: az Akadémiai Kiadó honlapján