JátékTár

Bródy JátékTár

Társasjátékok a Központi könyvtárban (A-Z lista, játékszabály) - Játékleírások, bemutatók, játékszabályok (pdf)
Társasjátékok a Gyermekkönyvtárban (A-Z lista)

Katalógusunkban a Tárgyszó mezőbe a “játéktár” kifejezést írva tájékozódhattok kínálatunkról.

A jó társasjáték biztosan megtanít, hogyan kell csapatban gondolkodni és együtt dolgozni. Legyen logikai, stratégiai, ügyességi vagy bármilyen más, kitűnő szórakozást nyújt számodra, és aktív közösségi élményt ad.  A jó versenyszellem, az odafigyelés a társakra és az ellenfélre, az intenzív agymunka - mind-mind tanulható a társasjáték segítségével.

JátékTárunkban ehhez szeretnénk érdekes és izgalmas társasjátékokat biztosítani neked és barátaidnak, családtagjaidnak .

Társasjáték-kölcsönzési szabályzat

Kölcsönzéskor, kérjük, tartsd be ezeket a szabályokat, így mindenki boldog lesz.

  1. A társasjáték kölcsönzéséhez érvényes olvasójeggyel kell rendelkezned, illetve meg kell váltanod a Bródy JátékTár tagságot is. Ennek díja 5.000,- Ft/fő/év. 

  2. Társasjátékokat két helyről kölcsönözhetsz: a Központi könyvtárból és a Gyermekkönyvtárból. Kérünk, figyelj arra, hogy a játékok a kölcsönzési helyükön kerüljenek visszavételre.

  3. Egy alkalommal 1 db társasjátékot kölcsönözhetsz. A kölcsönzési határidő: 4 hét. A kölcsönzés nem hosszabbítható. Köszönjük megértésedet!

  4. Amennyiben más már elvitte az általad kiszemelt játékot, előjegyzést kérhetsz, hogy Te legyél a következő, aki kipróbálhatja a társast.

  5. Számíts rá, hogy a pontos átadás-átvétel időbe telik,  emiatt a játék kölcsönzését a könyvtár zárása előtt 15 perccel jelezd felénk. 

  6. Vigyázz a játékokra, hogy más is tudjon velük játszani! A kölcsönzés előtt és visszahozatalkor együtt ellenőrizzük a játékot, hogy megvan-e az összes alkotóeleme, illetve azok nem sérültek-e meg.

  7. Minden társasjátékban elhelyeztünk egy listát a játék tartozékairól. Ez segít Neked ellenőrizni az elemek meglétét. Ha bármi megsérül egy játékban, vagy hiányzó tartozékot észlelsz, szólj nekünk a visszaadáskor. Sérülés, hiány esetén a társasjátékért teljes anyagi felelősséggel tartozol. Amíg tartozásod nem rendezed, újabb társasjátékot nem kölcsönözhetsz.

  8. Mindig hozd vissza a játékot a kölcsönzés lejártakor, más is szeretné kölcsönözni őket. Hosszabbításra sajnos nincs lehetőség. Késedelem esetén a késedelmi díj: 120,- Ft/nap. 

  9. Ha megtörténik a legrosszabb, és a társasjáték valamelyik eleme hiányzik visszavételkor, abban az esetben a teljes társasjátékot pótolnod kell, lehetőleg ugyanabban a kiadásban és állapotban.

  10. Amennyiben a társasjátékot helyben szeretnéd kipróbálni, elég érvényes olvasójeggyel rendelkezned. Helyben használatkor is pontos átadás-átvétel történik.

Vedd igénybe más könyvtári szolgáltatásainkat is! 

TALÁLKOZZUNK A KÖNYVTÁRBAN!