Könyvtár a falakon túl: Park- és strandkönyvtár idén is!

Helyszínek: Parkkönyvtár - Szmrecsányi Lajos Érsekkert és Strandkönyvtár - Egri Termál- és Strandfürdő

A Bródy Sándor Könyvtár kilépett falai közül. Nem a virtuális valóságba, hanem a szabadidős helyszínek színes világába. A "falakon túli könyvtárakkal" szeretnénk lehetőséget biztosítani az olvasni vágyóknak arra, hogy a megszokottól eltérő - a kikapcsolódást még színesebbé tévő - helyszíneken is megtalálják a szükséges könyveket, napi- és hetilapokat, valamint az élményt nyújtó programokat.

PARKKÖNYVTÁR: Szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat érsekkerti Parkkönyvtárunkban. 2019. június 3 és augusztus 5 között - jó idő esetén - minden hétköznap délelőtt 10 és 12 óra között parkol le a pöttyös tricikli sok-sok meséskönyvvel és lapozgatni valóval a játszótéren. Kölcsönzési, beiratkozási lehetőséget is biztosítunk. Találkozzunk a piros napernyő alatt!

STRANDKÖNYVTÁR: Ne csak csobbanjon, olvasson! 2019. június 8-tól immár hat éve várja a Bródy Sándor Könyvtár az Egri Termál- és Strandfürdőben az olvasni, kikapcsolódni vágyó strandolókat. A forróvizes termálmedence melletti üvegfolyosón számos folyóiratot (napi- és hetilapokat) és könyvújdonságot találnak az érdeklődők. Szolgáltatásaink: könyvkölcsönzés, folyóiratok helyben használata, ingyenes internet használat és tájékoztatás. A Strandkönyvtárba a beiratkozás ingyenes. Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10 és 18 óra, vasárnap 10 és 16 óra között. Rossz idő esetén részlegünk zárva tart.

Tovább a plakáthoz...

Kategória: 
Hírek: