Szavazzanak a Hangtárnokra a Goldenblog 2011 versenyen!

Kedves Olvasóink!

A Goldenblog 2011 blogversenyen Kult-szórakozás kategóriában indult könyvtárunk zenei gyűjteményének blogja a Hangtárnok is! Kérem szavazzanak ránk, a nyeremény egy Xbox 360 konzol Kinect szenzorral és a Kinect Adventures szoftverrel, mellyel új szolgáltatást vezethetne be könyvtárunk, zenei gyűjteményünkben használhatná minden Olvasónk! A közönségdíj egy ZTE típusú modem Internet ad Prémium 12 hónapos előfizetéssel a Telenor Magyarország Zrt. felajánlásával.

Szavazni Facebook-belépéssel lehet. Katt ide: goldenblog.hu/szavazas.aspx

A Kult-szórakozás kategóriában a csúszkát lefelé húzva, a Hangtárnok elé pöttyintseket egyet. Felugrik a “Szavazáshoz jelentkezz be a Facebook azonosítóddal”, Belépés, majd “Engedélyezem” a Goldenblog 2011 alkalmazást, ekkor vissza a Goldenblog szavazói oldalára, ahol megjelenik zöld keretben “Szavazok” gomb, erre kattintva sikeres szavazás esetén megjelenik a “Sikeresen szavaztál erre a blogra” felirat.

Direkt link: http://goldenblog.hu/szavazas.aspx?bId=1578

Plusz egy szavazatot pedig úgy adhatnak le ránk, ha a mobiljuk böngészőjében felkeresik a goldenblog.hu oldalt. A goldenblog mobiloldalán leadott szavazatok alapján dől el, hogy ki lesz idén a különdíjas. A különdíj egy Galaxy Tab táblagép, melyet a Telenor ajánlott fel.

A szavazás 2011. augusztus 8-21. között zajlik.

Köszönjük, ha megtisztelik blogunkat és szánnak pár másodpercet a ránk való szavazásra.

Kategória: