Vachott Sándor Városi Könyvtár, Gyöngyös

Vachott Sándor Városi Könyvtár, Gyöngyös

TÁJÉKOZTATÁS KÖLCSÖNZÉSEK HATÁRIDEJÉNEK MÓDOSULÁSÁRÓL

Regisztráljon honlapunkon!

Könyvtárunk megújult weboldala küllemében és szolgáltatásaiban is korszerű portál, amely folyamatosan magas színvonalon biztosítja a könyvtári online tájékoztatást. Az új portálon lehetőség van a kölcsönzések megtekintésére. Ehhez a következő lépéseket kövessük:

HELYI HISTÓRIÁK

Esemény dátum: 
péntek, 17 július, 2020 - 17:00 to 18:00

KIÁLLÍTÁS

Esemény dátum: 
péntek, 10 július, 2020 - 17:00 to szerda, 5 augusztus, 2020 - 18:00

Könyvajánló - 2020. július

Sara Collins: Frannie Langton vallomásai (Libri Könyvkiadó, 2020)

Frannie Langton, a hajdan rabszolgasorban élő cseléd ellen brutális kettős gyilkosság a vád: a hatóságok szerint megölte gazdáját, a tudós George Benhamt és annak különc francia feleségét, Marguerite-t. Sorjáznak a terhelő tanúvallomások, melyekben Frannie csábítóként, boszorkányként, mesteri cselszövőként és szajhaként jelenik meg.
Frannie azonban azt állítja, hiába múlik rajta az élete, képtelen felidézni, mi történt azon a végzetes éjszakán. Van azonban valami, amit el tud mondani: saját, kiszolgáltatott és hányattatott életének történetét, mely egy jamaikai ültetvényen kezdődött, ahol gazdája, egy velejéig romlott tudós szörnyű kísérleteiben segédkezett, és amely könnyen lehet, hogy az akasztófán ér véget.
Vallomása megpecsételheti a sorsát, ugyanakkor az igazság olyan bűnöket is leplezhet, melyek borzalmasabbak akár a gyilkosságnál is...
A Frannie Langton vallomásai egyrészt lélegzetelállító első regény, másrészt pedig egy olyan nő jellemrajza is, akinek sorsát a saját tettei alakítják egy olyan világban, amely az elpusztítására tör.

 

"HERMAN LIPÓT 100 ÉVVEL EZELŐTTI VILÁGA" - IDŐSZAKI KIÁLLÍTÁS

NYÁRI KÖNYVVÁSÁR

Oldalak