Falevelek - Igazi mesék gyógyulásról, csodákról, barátságról, megújulásról - kötetbemutató

Ez a gyűjtemény gyógyult, vagy gyógyuló daganatos betegek történeteit tartalmazza. Magukról vallanak őszintén, testi-lelki harcaikról, győzelmeikről. Mesélnek arról, mi segített nekik, és hogyan fordították hasznukra ezt az embert próbáló helyzetet. Gyógyulások is megjelennek a könyv lapjain, melyek időnként csodaszámba mennek, gyakran megindítóak, de mindenképpen példaértékűek és követésre érdemesek. Küzdelmes életutak tűnnek elő a sorok mögül, bukások és újra talpra állások.

Kötetlen beszélgetés keretében szó esik arról, HOGYAN és MIÉRT született meg a FALEVELEK című könyv, válaszolnak az érdeklődők kérdéseire, és örömmel mesélnek a gyógyulásuk történetéről.

Szerkesztette: Fodorné Vincze Anna

A műsort a Regea Alapítvány önkéntesei és gyógyulói adják.

Időpont: 2018. október 25., csütörtök 16.30
Helyszín: Bródy Sándor Könyvtár, Böngésző

„Klinikai szakpszichológusként és a Reginoális Egészségügyért Alapítvány szakmai vezetőjeként Simonton-tréningeket tartok daganatos betegséggel érintetteknek. A Simonton-módszer orvosok által tudományosan kidolgozott, és kutatásokkal alátámasztott, hatékonyan működő pszichológiai jellegű gyógyító eljárás. Csoportos formában, meghatározott tematika szerint működik, edukatív jellegű, ugyanakkor az önismeret is hangsúlyos része. Kiegészíti a hagyományos orvosi kezelést, felerősítve annak pozitív hatását.”
Fodorné Vincze Anna

Kategória: 
Hírek: