Magyar Dal Napja Eger 2015 – Zenei könyvtár színpad

A Bródy Sándor Könyvtár szeretettel meghívja Önt és barátait a Magyar Dal Napja 2015 - Zenei könyvtár színpad rendezvényére, idén is ingyenes könyvtári tagsággal, Magyar Balázs fotókiállításával, koncertekkel várunk minden kedves érdeklődőt.

Helyszín: Bródy Sándor Könyvtár Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjtemény (Eger, Kossuth u. 18.)
Időpont: 2015. szeptember 13. (vasárnap) 12.00-20.00

Koncertek:

17.00-17.30 Turpi és barátai
17.30-18.00 The Feelgood
18.00-19.00 Superego3
19.00-20.00 Colorado Maffia

A fellépőkről:

Turpi, azaz Turcsányi Sándor gitáros, zeneszerző, szövegíró, a legendás Pótkerék zenekar, a Dresszírozott Bolha és egyéb formációk egykori tagja, a Rockműhely és más zenei, valamint grafikai rendezvények szervezője, jelenleg utcazenész. Most barátaival érkezik hozzánk, Daróczi Ilona tolmácsolásában például Cseh Tamás dalokat hallhatunk.

The Feelgood egy slágerzenét játszó "cover" zenekar, közismert és népszerű előadók és zenekarok legismertebb dalait dolgozza fel könnyen emészthető formában. Ezáltal stílustól függetlenül juthat el a legnagyobb célközönséghez. Tagok: Gachal Gábor - dobok, csörgők, vokál, Nagy Dénes - basszusgitár, akusztikus gitár, vokál, Tuza Róbert - gitár, akusztikus gitár, ének.
Honlap: http://www.facebook.com/thefeelgoodofficial

Superego3, azaz szalonmetál Sirok-Kőkútról: Dénes üt Juli dalol Micu kaparászik a bőgőn Petibáttya gitározgat Tibibá is gitározgat Pityubá, a hangok és a szavak sorbarendezője.
Honlap: http://www.facebook.com/pages/Superego3/163074170375110 

Colorado Maffia: a 2005-ben alakult Colorado Maffia zenekar magyar rock és blues klasszikusokat játszik. A Kőbányán született énekes, Látó Tibor egyedi hangjával hiteles tolmácsolója a Hobo Blues Band, Deák Bill Gyula, P. Mobil s egyéb blues-rock örökzöldeknek. A zenekar nem szolgaian másoló tribute banda, a tagok igyekeznek saját ízt csempészni a dalokba. A feldolgozások mellett saját dalokat is játszanak, persze megmaradva a klasszikus rock mezsgyéjén. A szokásos tagcserék nem kerülték el a zenekart, a jelenlegi felállás 2013 nyarán alakult ki. Azóta folyamatos a koncertek szervezése, és a műsor megújítása saját és idegen "tollakkal". Tagok: Látó Tibor - ének, Godó Gábor - gitár, Turbucz István "Turbo" - basszusgitár, Kapiás Gábor - dob
Honlap: http://www.facebook.com/coloradomaffia.zenekar 

Magyar Balázs nálunk töltette könyvtári gyakorlati éveit, mindig örömmel jön hozzánk vissza fotózni, az évek során a Magyar Dal Napján készített fotóiból válogat most, a fotókiállítás a Magyar Dal Napján és utána egy hétig tekinthető meg gyűjteményünkben.

Facebook esemény

(Plakát: Juhász Vica)

A Bródy Sándor Könyvtárban tartott rendezvényen való részvétellel tudomásul veszem, hogy a rendezvényen fénykép- és videofelvétel készül, továbbá tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy az így készült fénykép és videofelvételek a könyvtár által nyilvánosságra hozhatóak, felhasználhatóak. Amennyiben nem járul hozzá az Önről készített fénykép- vagy videofelvétel nyilvánosságra hozatalához, kérjük, jelezze kollégánknak. Köszönjük!

Kapcsolódó képgalériák: 
Kategória: 
Hírek: