Bejegyzések archívuma

Nagy Könyves Beavatás

Az Informatikai és Könyvtári Szövetség szervezésével és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, az Országos Könyvtári Napokhoz kapcsolódva folytatódik A Nagy Könyves Beavatás országos olvasásnépszerűsítő játék!

A játék ötletét a budapesti Kerületünk Könyvkirályai, az egri Nagy Könyves Beavatás és a gödöllői Olvasók diadala programok adták.

Megosztás: 

Egészségnap

Esemény dátum: 
2016, október 5 - 09:00 to 16:00

Megosztás: 

Egészséges könyvtár

Szerettetel várjuk Önöket egészséggel kapcsolatos sorozatunk rendezvényein!

Megosztás: 

Őszi Könyvtári Napok

Esemény dátum: 
2016, október 3 - 09:00 to 2016, október 9 - 13:00
Megosztás: 

Könyvajánló - 2016. szeptember

Mirjam Oldenhave: Danny bá’ és a metekrap. Bp. Pozsonyi Pagony, 2016.

Danny bát és a 3.a osztályt nagy megtiszteltetés éri! Ők adhatják elő az év végi zenés színdarabot, az igazgatónő szerzeményét. Kár, hogy a darab olyan vacak, hogy nem érdemes megtanulni. Nem baj, hiszen Danny bának mindig támad valami jó ötlete! Készüljenek inkább egy nagy meglepetéssel: írjanak egy saját darabot, amiben mindenki megmutatja, hogy miben a legjobb. Ki a lábdobolásban, ki a szövegelésben, de van, aki a fejszámolásban. Vajon Tobias miben a legjobb? Mindenkinek, aki szeretne olyan tanító bácsit, akivel a matek és a nyelvtan is játék, aki szeret nevetni, aki szereti a szójátékokat, aki szeretne a világ legaranyosabb osztályának tagja lenni!

Megosztás: