Bejegyzések archívuma

Közelebb az unokához - számítógépes klub nagyszülőknek

2014. április 3-ától 10 héten keresztül minden csütörtökön, 9-12 óráig számítógépes klubfoglalkozást tart a Városszépítő és Védő Egyesület által üzemeltett Lakóközösségi Információs és Szolgáltató Iroda a könyvtárban. Információ: 06-30-304-22-21

Megosztás: 

Internet Fiesta

Esemény dátum: 
2014, március 24 - 00:00 to 2014, március 26 - 00:00

INGYEN-NET

Az országos Internet Fiesta nevű könyvtári programhoz kapcsolódóan könyvtárunkban 2014. március 24-e és március 26-a között ingyenes internet használatot biztosítunk.

Találkozzunk a könyvtárban!

 

Megosztás: 

Ünnepi nyitva tartás

Tájékoztatjuk Kedves Olvasóinkat, hogy 2014. március 15-én, szombaton, nemzeti ünnepünkön, könyvtárunk zárva tart. 

Megosztás: 

Mesemondó verseny

Könyvtárunk 24. alkalommal rendezi meg a hagyományos tavaszi Mesemondó versenyt óvodások, alsó- és felső tagozatos tanulók részére. A versenyre tetszőlegesen kiválasztott magyar népmesével lehet nevezni. Gyöngyös és körzetéből várjuk a jelentkezéseket, óvodánként egy főt, iskolánként egy alsós és egy felsős tanulót. A jelentkezési lapot mellékeljük. 

Megosztás: 

Könyvajánló - 2014. március

Szabó T. Anna: Tatok Tatok. Bp. Magvető K., 2012.

"Tatok, tatok, hol voltatok? Patakparton mit láttatok? Fütyültetek? Ugráltatok? Tatoktatok." Szabó T. Anna versei nyelvpörgető mondókák, pisszegő dalok, rímes tréfák és ritmikus rögtönzések. Az ünnepekről és a hétköznapokról, a családról és egyéb állatfajtákról szólnak, de vigyázat: a világ nem csupán kacagás és móka, mert ha felbukkannak a sámánok, a boszorkányok, a kalózok meg a vérnyulak, akkor aztán beindul a vadulás! A József Attila- és Vackor-díjas költő verseit az egyedi formavilágot teremtő, összetéveszthetetlen stílusú, nemzetközileg is elismert Kárpáti Tibor illusztrálta. Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk. 

Megosztás: