HungaRiddim koncert - 10. Országos Könyvtári Napok

A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár tisztelettel meghívja Önt és családját a 10. Országos Könyvtári Napok keretében megrendezésre kerülő HungaRiddim koncertre.
Időpont: 2015. október 9. (péntek), 18:00
Helyszín: Bródy Sándor Könyvtár Zenei és Idegen Nyelvi Gyűjtemény (Eger, Kossuth u. 18.)

Az egri HungaRiddim zenekar a különböző stílusok ötvözetével egy lendületes, könnyen befogadható, mégis sokszor hallgatható zenét hoz létre. Számos zenei műfajt kereszteznek népzenei elemekkel és segítségükkel egy modernebb, új stílusú zenét hoznak létre. Fontos számukra az interaktivitás és a hallgatókkal, nézőkkel való kapcsolattartás a zenén és kommunikáción keresztül. Akusztikus műsorukat versfelolvasásokkal tarkítják, közel hozva a fiatalokhoz a zenét és az irodalmat. Tovább a programsorozat plakátjához...
A rendezvény ingyenes!
Facebook esemény

A Bródy Sándor Könyvtárban tartott rendezvényen való részvétellel tudomásul veszem, hogy a rendezvényen fénykép- és videofelvétel készül, továbbá tudomásul veszem és hozzájárulok ahhoz, hogy az így készült fénykép és videofelvételek a könyvtár által nyilvánosságra hozhatóak, felhasználhatóak. Amennyiben nem járul hozzá az Önről készített fénykép- vagy videofelvétel nyilvánosságra hozatalához, kérjük, jelezze kollégánknak. Köszönjük!

Kapcsolódó képgalériák: 
Kategória: 
Hírek: