EBSCOhost eBook Public Library Collection

 

Ebsco Host- eBook Public Library Collection
(Az Ebsco közkönyvtári e-könyv gyűjteménye)
Belépés

A távoli vagy offline használathoz a Bródy Sándor Könyvtár Központi Könyvtárából lehet fiókot regisztrálni. 
A könyvtár zárvatartása esetén kérjük, a regisztrációhoz vegye igénybe "Kérderzze Könyvtárosát" űrlapunkat. Az űrlap kitöltése és elküldése után személyreszóló segítséget kap munkatársunktól.

Az EbscoHost
Az EbscoHost a világ egyik leggyakrabban használt referencia forrása. Egységes felületen kínál számos adatbázist, melyek különféle témaköröket dolgoznak fel. A Bródy Sándor Könyvtár az EbscoHost eBook Public Library Collectionre fizet elő. Ezt a gyűjteményt kifejezetten nyilvános könyvtáraknak készítették. Gyermek, ifjúsági és felnőtt szépirodalmi valamint ismeretterjesztő kiadványok alkotják a gyűjteményt. Az EbscoHost eBook Public Library Collectiont egyaránt ajánljuk felnőtteknek és fiataloknak, nyelvvizsgára készülőknek vagy kikapcsolódni vágyóknak. 

Az EbscoHost ebook Public Library Collection-ből regisztráció után lehet ekönyvet kölcsönözni. A regisztrációhoz fáradjon be a Bródy Sándor Könyvtár Központi Könyvtárába (Eger, Kossuth Lajos utca 16.). Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a távoli használathoz regisztrálni kizárólag az érvényes olvasójeggyel rendelkező olvasóink tudnak. A regisztrációhoz itt talál segítséget.

E-könyvek kölcsönzéséhez asztali számítógépen a következő ingyenes program telepítése szükséges: Adobe Digital Edition 1.7.1 vagy frissebb verzió. Az EbscoHost eBook Public Library Collectionből letöltött dokumentumok okoseszközről is olvashatóak, amihez a BlueFire alkalmazás letöltése szükséges.

A gyűjtemény és az alkalmazás használatához itt talál részletes segítséget: Ismertető az EbscoHost eBook Public Library Collection szolgáltatásról. 

További gyűjtemények az EBSCO Host szolgáltatótól:

Library, Information Science & Technology Abstracts
A Library, Information Science & Technology Abstracts with Full Text több mint 560 alapvető folyóiratot, több mint 50 elsőrendű folyóiratot és 125 válogatott folyóiratot indexel, valamint könyveket, kutatási beszámolókat és előadásanyagokat. Az adatbázisban többek között a könyvtárosság, az osztályozás, a katalogizálás, a bibliometria, az online információ-visszakeresés és az információkezeléssel kapcsolatos témakörök találhatók meg. A gyűjtemény terjedelme az 1960-as évek közepéig nyúlik vissza.

GreenFILE
A GreenFILE kutatásokkal alátámasztott információval szolgál, amely lefedi az ember környezetre gyakorolt hatásának minden vonatkozását. A gyűjtemény tudományos, igazgatási és közérdeklődésre számot tartó anyagokat foglal magában, és többek között a globális felmelegedés, a zöld építés, a környezetszennyezés, a fenntartható mezőgazdaság, a megújítható energia és az újrahasznosítás témakörében kereshetők benne anyagok. Az adatbázis több mint 1 000 000 rekord indexelését és referátumait tartalmazza, valamint szabad hozzáférést biztosít több mint 15 000 rekord teljes szövegéhez.

Ha további segítségre van szüksége, kérjük forduljon könyvtárunk munkatársaihoz!