EBSCOhost eBook Public Library Collection

 

Ebsco Host- eBook Public Library Collection
(Az Ebsco közkönyvtári e-könyv gyűjteménye)
Belépés

Regisztráció

Az EbscoHost
Az EbscoHost a világ egyik leggyakrabban használt referencia forrása. Egységes felületen kínál számos adatbázist, melyek különféle témaköröket dolgoznak fel. A Bródy Sándor Könyvtár az EbscoHost eBook Public Library Collectionre fizet elő. Ezt a gyűjteményt kifejezetten nyilvános könyvtáraknak készítették. Gyermek, ifjúsági és felnőtt szépirodalmi valamint ismeretterjesztő kiadványok alkotják a gyűjteményt. Az EbscoHost eBook Public Library Collectiont egyaránt ajánljuk felnőtteknek és fiataloknak, nyelvvizsgára készülőknek vagy kikapcsolódni vágyóknak. 

Az EbscoHost ebook Public Library Collection-ből regisztráció után lehet ekönyvet kölcsönözni. A regisztrációhoz fáradjon be a Bródy Sándor Könyvtárba. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy regisztrálni kizárólag az érvényes olvasójeggyel rendelkező olvasóink tudnak. A regisztrációhoz itt talál segítséget.

E-könyvek kölcsönzéséhez asztali számítógépen a következő ingyenes program telepítése szükséges: Adobe Digital Edition 1.7.1 vagy frissebb verzió. Az EbscoHost eBook Public Library Collectionből letöltött dokumentumok okoseszközről is olvashatóak, amihez a BlueFire alkalmazás letöltése szükséges.

A gyűjtemény és az alkalmazás használatához itt talál részletes segítséget: Ismertető az EbscoHost eBook Public Library Collection szolgáltatásról. 

Ha további segítségre van szüksége, kérjük forduljon könyvtárunk munkatársaihoz!

Csatolmányok: 
CsatolmányMéret
Kép ikon segítsg2_1.png42.34 KB