Meghívó megyei értekezletre

2011. szeptember 12-én, hétfőn 10.00 órától megyei értekezletet szervezünk, amelyre tisztelettel meghívjuk a Heves megyében dolgozó könyvtáros kollégákat és mozgókönyvtári munkatársakat.
Az értekezlet helyszíne: Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár I. em. Böngésző (3300 Eger, Kossuth L. u. 16.)
A megbeszélés tematikája:
10.00-12.00
A 2011. évi Heves megyei „Összefogás” könyvtári programok részletes megbeszélése (regisztráció, lebonyolítás, elszámolás, statisztika, dokumentálás)
Előadó: Kelemenné Csuhay Zsuzsanna programfelelős
Bemutatjuk az eCorvina Heves megyei portálját
Előadó: Komlóné Szabó Ágnes módszertani könyvtáros
Közben: Kávészünet
Tapasztalatok az INFOTÉKA - Nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeinek támogatása a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár vezetésével c. projekt zárása után
Előadó: Tőzsér Istvánné igazgató
12.00 SZÓ-BESZÉD - Aktuális információk, kérdések-válaszok

Az értekezletre feltétlenül várjuk az NKA pályázatban résztvevő könyvtárak képviselőit, mert a lebonyolításra vonatkozó kérdéseket szeretnénk mindenkivel egyeztetni.
Nagyon szeretnénk azt is, ha a nem pályázó kollégák és munkatársak is minél nagyobb számban eljönnének, mert az „Összefogás” akció olyan országosan kiemelt programsorozat, melyben minden könyvtárnak ajánlatos részt vennie, s mi ötleteket szeretnénk nyújtani az őszi programokhoz való utólagos csatlakozáshoz. Örvendetes lenne, ha Heves megye kis könyvtárai közül minél többen mozgósítanák olvasóikat - legalább a Könyves Vasárnapon (október 9-én).
A részvételi szándékról szeptember 8-ig visszajelzést kérünk: Komlóné Szabó Ágnes tel: 36/517-576, 30/500-9443; e-mail: szaboagi@brody.iif.hu vagy Farkas Márta tel: 36/517-576, 20/546-1826, e-mail: fmarta@brody.iif.hu
Mindenkit szeretettel várunk!
 

Kategória: 
Hírek: