Online hosszabbítás

Hosszabbítsa meg kölcsönzését egyszerűen online!

Online katalógusunk használatához adja meg olvasójegyének vonalkód számát és jelszavát (alapértelmezetten az Ön születési hónapja és napja, pl. 0521).

Online katalógus belépés

A felületen ellenőrizheti az Önnél lévő dokumentumok adatait, s amennyiben szükséges, a kölcsönzési határidőt is meghosszabbíthatja. A kikölcsönzött dokumentumait egyszer hosszabbíthatja online, a kölcsönzési határidőn belül. A Könyvtáraim menüpont alatt részlegenként csoportosítva látja kölcsönzéseit.

A sorok melletti jelölőnégyzetbe kattintva jelölje ki a hosszabbítani kívánt dokumentumokat, majd lejjebb görgetve nyomja meg a kijelöltek hosszabbítása gombot.

A hosszabbítás sikeréről egy zöld sávban, a lap tetején kap üzenetet, a kiválasztott dokumentum(ok) mellett pedig már az új kölcsönzési határidőt látja. Sikertelen hosszabbítás esetén piros sávban hibaüzenetet küld a rendszer, a hosszabbítás meghiúsulásának okáról.

Amennyiben bármilyen kérdése van a dokumentumok kölcsönzésével, hosszabbításával, vagy előjegyzésével kapcsolatban kérjük keresse fel kollégáinkat elérhetőségeinken.

A kilépéshez válassza a Kijelentkezés gombot!

Kategória: 
Hírek: