EURODESK

A Bródy Sándor Könyvtár 2008 óta tagja az EURODESK hálózatnak, amely közel 3000 európai és mintegy 60 magyarországi partner irodával dolgozik. A fiatalok európai mobilitását segítõ információk közvetítésében tudunk így szerepet vállalni.
A Fiatalok Lendületben Program lehetõségeinek megismertetésére irányul az a felkeresõ sorozatunk, amelynek elsõ állomása 2010. október 15-én a Füzesabonyi Remenyik Zsigmond Gimnázium és Szakközépiskolában volt.

Fotók

Az Európai Bizottság, az Európai Parlament és az Európai Unió tagállamainak megállapodása értelmében létrejött a Youth in Action - Fiatalok Lendületben Program, amely 2007-tõl 2013-ig fut, s célja nemformális nevelési programok támogatása a fiatalok számára.
A Program jelentõsen hozzájárul a készségek és képességek fejlesztéséhez, és kulcsfontosságú eszközt jelent a fiatalok nem-formális és informális tanulási lehetõségeinek biztosításában.
A Füzesabonyi Kistérség fiataljai kíváncsian fogadták a lehetõséget, amelyrõl bõvebb információt találnak a http://www.eurodesk.hu/flp honlapon, és könyvtárunkban is várjuk az érdeklõdõket.


Kategória: