Blogol a család

Blogol a család2010. október 4-10. közötti héten Blogol a család címmel blogversenyt hirdet könyvtárunk az Országos Családi Könyvtári Napok keretében.
Célunk, hogy az egri, Eger környéki családok tagjainak hétköznapjaiba bepillanthassunk a blogok által, fontos, hogy egymást ösztönözzék blogírásra, ahol mindennapjaikat, gondolataikat, tapasztalataikat, fotóikat, filmjeiket, vagy akár receptjeiket stb. megosztják az olvasókkal.
 
 
Szerencsés nyertesek:
 
 
Pendrive-ot nyerteK:
A versenyben a 2010. október 4-10. között indult blogok indulhatnak, az elsõ bejegyzés címe: “Blogol a család”  legyen. Írhatja egy személy is a bejegyzések többségét, de legalább még egy családtag bejegyzése is szerepeljen az írások között. Ajánlott ingyenes blogszolgáltató pl. a http://blog.hu

Az elbírálásnál szempont a bejegyzések minõsége, színessége mellett a mennyisége is, tehát naponta minimum egy bejegyzés legyen.

A blogírás elkezdéséhez Zsoldos Marianna, a zenei gyûjtemény vezetõje, a Hangtárnok blog fõszerkesztõje, 2010. október 5-én (kedd) 10 órától Hogyan írjunk blogot? címmel bevezetõ elõadást tart az abszolút kezdõknek.
Helyszín: Központi Könyvtár, Digitális Esélyegyenlõség Terem

Egy kezdõ példa: http://blogolacsalad.blog.hu

A versenyezni kívánó blogok URL címét kérem küldjék el az alábbi e-mailre: zsoldima@brody.iif.hu

A Könyves Vasárnapon (2010. október  10-én) lesz az eredményhirdetés és díjkiosztás a blogolók között könyvtárunk Böngészõjében, a nyeremények: 3 db mp4 lejátszó és 2 db pendrive.
Kategória: