Bébiangol

bébiangol
Az Országos Családi Könyvtári Napok keretében Bébiangol a könyvtár Zenei és Idegen Nyelvi Gyûjteményében (Kossuth Lajos u. 18.) október 10-én vasárnap délelõtt 10 órakor. Hogyan segíthetik a szülõk kisgyermekeik angol tanulását? A program: elõadással kombinált angoloktatás a szülõk jelenlétében, akik eközben elleshetik a foglalkozás technikáját. Ezúttal a bébiket várjuk maximum 20 hónapos korig apukájukkal, anyukájukkal együtt. Közremûködik a Helen Doron Nyelviskola. Bemutatják Baby’s Best Start elnevezésû programot és hasznos ötleteket, tippeket adnak a szülõknek.
 
Információ: Fekete Ildikó fildiko@brody.iif.hu T. 36-517-599

 

Fotók

Hogyan lehet idegen nyelvet tanítani egy csecsemõnek, kisbabának? Elõször is, fontos, hogy a nyelvtanulás maga örömforrás legyen a kicsi számára.
Fontos az is, hogy a kicsit a nyelvi közegbe ágyazzuk.A dalok szintén hasznos nyelvtanítási eszközök, hiszen a bennük fellelhetõ rímek könnyen megjegyezhetõvé és élvezetessé teszik õket. Ha bizonyos szavakat mondókák, dalok formájában újra és újra elismétel a gyermek, az megerõsítésként hat a már megtanultakra; míg a dallam, a mozgás és a ritmus hozzájárul az agy ingerléséhez, ez által fejlesztve azt.

Kategória: