A mi könyvtárunk, az Ön könyvtára ... 2008-ban az ÉV KÖNYVTÁRA!

Kedves Olvasóink!
Emlékeznek még könyvtárunk hosszú évek óta használt szlogenére? A mi könyvtárunk, az Ön könyvtára! Ezt a szlogent 2008. november 12-én, legnagyobb örömünkre a következõre módosítottuk: A mi könyvtárunk, az Ön könyvtára, az ÉV KÖNYVTÁRA!
A megtisztelõ címmel járó kitüntetést - melyet a szakmai kuratórium egyhangú döntése alapján ítéltek oda könyvtárunknak - Schneider Márta kulturális szakállamtitkár adta át Tõzsér Istvánné igazgatónõnknek Budapesten. 
Mindent megtettünk azért, hogy 2008-ban a mi könyvtárunk legyen az ÉV KÖNYVTÁRA, de olvasóink nélkül nem mondhatnánk magunkénak ezt a címet. Köszönjük, hogy megosztották véleményüket Magyarországgal könyvtárunkról és szolgáltatásainkról a pályázathoz tartozó olvasói kérdõíven, köszönjük az elismerõ sorokat!

Olvasson rólunk az Oktatási és Kulturális Minisztérium, a Könyvtári Intézet, a Hiradó Online, a Magyar Nemzet Online, a Webrádió, az Objektív Hírügynökség, a Hírextra, a Rádió EgerLánchíd rádió, az eger.hu, az EgerHír, a Könyvtárosháza, az Egridiák, a heol.hu, a Népszabadság Online, a Nyilvános Könyvtár, a nagynikker.klog.hu, a kultura.hu weboldalain!
Kíváncsi a nyertes pályázatra? Olvasson bele!

KÉPEK