Az idei év hetedik könyvtáravatójára készülünk

2014. november 27-én, csütörtökön 10 órától a nagyfügedi Könyvtár, Információs és Közösségi Hely újonnan bútorozott könyvtárának avatására kerül sor. A könyvtári tér megújulásának legszínesebb pontja az új, színes gyereksarok, ahol a könyvek mellett társasjátékok és színes gyereklapok is várják a legkisebbeket.
Az ünnepségen köszöntőt mond Tőzsér Istvánné Géczi Andrea a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár igazgató asszonya, Juhász Jánosné Nagyfüged polgármestere és Zombori Máté a nagyfügedi Könyvtár, Információs és Közösségi Hely könyvtárosa.
Az ünnepi műsorban közreműködnek a Nagyfügedi ÁMK Csicsergők Napközi Otthonos Óvodájának nagycsoportosai és a Nagyfügedi Arany János Általános Iskola nyolcadik osztályos tanulója, Kóder László.
Az idei év hetedik Heves megyei könyvtáravatójára igazgató asszonyunk ezúttal is ajándékkal érkezik: a könyvtári ló - amely a SzárnyaLó és az Olivér névre is hallgat - fizikai valójában egy plüssből készült ülőalkalmatosság, átvitt értelemben azonban a könyvtári foglalkozásokon a hátára ülő gyerekek a képzeletük szárnyán a mesék világába repülhetnek.

Meghívó

A hírt küldte: Komlóné Szabó Ágnes, Eger
 

Könyvtár oldalak: 
Kategória: 
Hírek: