Parádsasvárra költözik SzárnyaLó

Egy héten belül a második Heves megyei könyvtárba költözik be SzárnyaLó, a könyvtári ló. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezen a héten – a kerekharaszti könyvtári ünnepség után – egy újabb könyvtáravatóról is hírt adhatunk: 2014. október 3-án, pénteken 14 órától Parádsasvár újonnan bútorozott könyvtárának avatása következik. Az ünnepségen köszöntőt mond Tőzsér Istvánné Géczi Andrea a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár igazgató asszonya és Holló Henrik Parádsasvár polgármestere. Az ünnepélyes pillanatok után a szervezők állófogadásra várják a meghívott vendégeket a Kultúrház épületébe.
A könyvtáravatókra igazgató asszonyunk minden alkalommal ajándékkal érkezik, mégpedig SzárnyaLóval, a könyvtári lóval. SzárnyaLó fizikai valójában egy plüssből készült ülőalkalmatosság, átvitt értelemben azonban a könyvtári foglalkozásokon a hátára ülő gyerekek a képzeletük szárnyán a mesék világába repülhetnek.
A Bródy Sándor Könyvtár a tervek szerint ebben az évben – az eddigi öt mellett – még négy lovat költöztet vidéki könyvtáraiba a könyvtári "ménesből."
 

Könyvtár oldalak: 
Kategória: 
Hírek: