Februári programcsemege a Hevestékában

A HEVESTÉKA könyvtári rendszer munkatársai januárban kapták meg a változatos, megújult könyvtári programválasztékot, amelyből mind a 91 település sikeresen kiválasztotta a számára a legmegfelelőbb összeállítást, így hatalmas lendülettel indultak el a rendezvények februárban a HEVESTÉKÁ-ban.
A KönyvtárMozis vetítések még mindig az élen állnak  és az sem titok, hogy áprilistól a KönyvtárMozi Plusz  2017 programjaihoz is lehet csatlakozni. Ezzel a plusszal kívánjuk színesíteni, élményszerűbbé tenni a vetítéseket.

I. hely: KönyvtárMozi
A Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár HEVESTÉKA Könyvtárellátási Szolgáltató rendszerének egyik szolgáltatása. A KönyvtárMoziban a kistelepülésen élők a magyar filmkultúra értékeivel találkozhatnak.
A közösségi szolgáltatás célja, hogy a könyvtárak kisközösségei is részesüljenek a mozi élményében.

II. hely: Kerteljünk Máthé Orsival!
Új programunk nagy népszerűségnek örvend, hiszen a biogazdálkodással foglalkozó szakember számtalan olyan témában tart előadást a megyében, ami az ott élő emberek környezet tudatosságával , a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos. A biológus végzettséggel is rendelkező előadó egyik legfontosabb feladata, hogy minél nagyobb körben ismertesse meg az egészséges életmódot, a hozzá vezető utat.

III. hely: Ciróka
A Könyvet a Kézbe! játékunk februári témája a Vidám Babák voltak, így nagyon sok helyen kértétek a Ciróka foglalkozásunkat, de legnagyobb örömünkre , egyre több helyen szerveztek önállóan  ölbeli játékokat a legkisebb korosztálynak.

További népszerű programjaink a Galagonya Bábszínház színvonalas előadásai, valamint két író-olvasó találkozóra is sor került február hónapban.
Gyöngyöshalászra Tóth Tamás Boldizsárral egy zsupszkulcs segítségével repültünk el, ahol a fiatalokból álló közönség Harry Potter varázslatos világát ismerhette meg. Az adácsi találkozó sem volt kevésbé mesés, hiszen Szabó T. Anna elbűvölő személyisége igen nagy hatással volt a találkozóra érkező kisiskolás gyerekekre.
 


Fenntartónk

Eger város

Szakmai elismeréseink

 
 

 

 
 

 

Kapcsolat

Cím: 3300 Eger Kossuth L. utca 16.
E-mail: info@brody.iif.hu
Telefon: 36/516-595

Központi könyvtár nyitvatartás
hétfő: 13-18
kedd-péntek: 10-18
szombat: 10-16

További részlegeink nyitvatartása

Könyvtárközi kölcsönzés, online hosszabbítás

BRÓDY Hírlevél

Mindig naprakészen a Bródy Sándor Könyvtár legfrissebb híreiből!

Tartalomátvétel

EBSCO eBooks

 

E'mese vár


Támogatónk:

Blogok

A Zenei Gyűjtemény blogja